Docenten Opleiding

Locatie Enkhuizen

Opleidingslocatie in Enkhuizen

Onze opleiding volg je in Enkhuizen in een prachtige ruimte in De Mastenbar. Deze is gelegen in de mooie Companies Haven nummer 3. Je kunt er gratis parkeren. Als je met openbaar vervoer komt, maak je een prachtige wandeling (10 min.) lopen vanaf station Enkhuizen.

Het uitzicht bij de Mastenbar in Enkhuizen is uniek; door de ligging aan de pittoreske Companie haven, is er een grote ramen partij en een heerlijk terras op het zuiden. Het uitzicht op de pittoreske haven is prachtig en geeft je gelijk een vakantie gevoel. De ruimte binnen is een fijne lichte yoga ruimte met uitzicht op het IJsselmeer. Het is een oase van rust en ontspanning. Je komt hier helemaal bij jezelf. Bij mooi weer geven we de lessen ook op het terras buiten.

Schrijf je hier in voor de opleiding in Enkhuizen


Dolfijnwellness - keurmerk Kinder Yoga
Dolfijnwellness - SYN Klassieke Yoga
Dolfijnwellness - CRKBO geregistreerd docent
Dolfijnwellness - CRKBO instelling
Dolfijnwellness - Adiona

De opleidingen van Dolfijn Wellness en Yoga Essence staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en bij het YAP, Yoga Allicance Professionals. Ook zijn we aangesloten bij de Samenwerkende Yogadocenten Nederlanden bij Adiona, platform voor kindercoaches.