Docenten Opleiding

Locaties Enkhuizen, Amsterdam en Spanje

Opleidingslocatie in Enkhuizen

Onze opleiding volg je in Enkhuizen bij “Meer Enkhuizen”. Dit mooie pand is gevestigd aan de Buitenhaven, op de 1e verdieping van Tussen Twee Havens 9a (boven Enkhuizer friet).

Het uitzicht van Meer Enkhuizen is uniek; door de ligging tussen de havens en de grote ramen partij rondom en een heerlijk terras op het zuiden. Het uitzicht op de pittoreske havens is prachtig. De ruimte binnen is een fijne lichte yoga ruimte met uitzicht op de havens. Bij mooi weer geven we de lessen ook op het terras buiten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is enkhuizen-locatie.jpg

Schrijf je hier in voor de opleiding in Enkhuizen

OPLEIDINGSLOCATIE AMSTERDAM

Bij onze yogaschool aan het Nieuwe Meer in Amsterdam Buitenveldert. Net buiten de drukte van de stad Amsterdam is Dolfijn Wellness een oase van rust en ontspanning. Hier kom je tot jezelf. Dolfijn Wellness beschikt over een fijne, lichte yogaruimte met uitzicht op het water. Bij mooi weer geven we de lessen op de houten vlonders aan het water. Soms ook zelfs op het water.  Ook is de opleiding in Amsterdam ( zie verderop op deze pagina). Deze lessen worden gegeven door Patty Jongemaets. Meer over haar:

Dolfijn Wellness Yoga Lessen
Dolfijn Wellness Yoga Lessen
Dolfijn Wellness Yoga Lessen

Schrijf je hier in voor de locatie Amsterdam

Opleidingslocatie in Spanje

De versnelde docentenopleidingen kun je ook in yogacentrum in Pego, Spanje volgen.

Pego ligt tussen Valencia en Alicante. Je kan op beide bestemmingen vliegen.

De lessen vinden plaats tussen de mandarijnen, grapefruit en sinaasappelbomen. Heerlijk in een rustige natuur.

Je hebt de mogelijkheid om in een tent te overnachten of in een hotel (hier moet je voor bijbetalen). De tenten hebben stahoogte en zijn geschikt voor 2 personen. Je ligt op een klapbed (dus geen luchtbed).

Je hebt 7 dagen les en je bent 1 dag vrij om je examen voor te bereiden. De lestijden zullen wisselend zijn, omdat we soms in de avond doorwerken om dan overdag een keer extra vrij te zijn en hopelijk te kunnen genieten van de zon.

Inbegrepen in deze opleiding:

  • De overnachtingen in een tent of hotel met bijbetaling
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Verder de gebruikelijke dingen zoals de docentenmap, en tussendoor iets lekkers, thee, mandarijnen/sinaasappel/grapefruitsap.

Het weer is in december en februari vaak heerlijk. Overdag korte broek en t-shirt. In de vroege ochtend en namiddag warme kleding aan.

Hier volg je een opleiding die ook als vakantie voelt!

Schrijf je hier in


Dolfijnwellness - keurmerk Kinder Yoga
Dolfijnwellness - SYN Klassieke Yoga
Dolfijnwellness - CRKBO geregistreerd docent
Dolfijnwellness - CRKBO instelling
Dolfijnwellness - Adiona

De opleidingen van Dolfijn Wellness en Yoga Essence staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en bij het YAP, Yoga Allicance Professionals. Ook zijn we aangesloten bij de Samenwerkende Yogadocenten Nederlanden bij Adiona, platform voor kindercoaches.