Over Esther

Esther is gediplomeerd Hatha yoga docente en heeft in 2015 de 4-jarige HBO beroepsopleiding Yoga Aacademie Nederland afgerond. Ze is lid van de Vereniging voor Yoga Docenten Nederland. 

In 2013 heeft ze de erkende opleiding Kinderyoga docent afgerond bij Dolfijn Wellness. Sinds 2012 geeft ze Hatha yoga lessen aan volwassenen, tieners, senioren en kinderen.

Ze werkt samen met Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness; Esther geeft inmiddels zelf deze erkende MBO OPLEIDING tot Kinderyoga DOCENT in Enkhuizen.

Ook geeft ze verschillende (online) cursussen kinderyoga speciaal voor de kinderopvang.

Achtergrond

Opgegroeid met yoga en bewustzijn, begon ze als begin twintiger al met yoga. Misschien niet zo verwonderlijk met een yoga docente als moeder.

Wat betekend Yoga voor Esther

Yoga betekent voor Esther innerlijke vrijheid, rust en vitaliteit; thuiskomen in je eigen lichaam. De Oosterse wijsheden en filosofieën die de verdieping in de yoga brengen, maken onmiskenbaar deel uit van haar lessen.

Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireer ik anderen in hun zoektocht naar liefde, heling en geluk.

Andere activiteiten

Behalve moeder van twee prachtige dochters, is Esther ook een wereld reizigster. Zo heeft ze gewoond, in St. Tropez (Frankrijk), de winters in de Franse en Zwitserse bergen doorgebracht, een jaar in Engeland gewoond en meerdere winters in de Caribieen (Dominicaanse Republiek).

Momenteel woont ze in Enkhuizen waar ze naast de yogalessen, opleidingen, cursussen en workshops ook YOGA VAKANTIES organiseert naar CUBA; het land van de vader van haar dochter Oceana. Zie: Yoga Vakanties naar Cuba    

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Esther aanbiedt? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op: info@yoga-essence.nl 06-48467984.