Over Esther

VYN-logoEsther is gediplomeerd Hatha yoga docente en heeft in 2015 de 4-jarige HBO beroepsopleiding Yoga Aacademie Nederland afgerond. Ze is lid van de Vereniging voor Yoga Docenten Nederland.  In 20143 heeft ze de erkende opleiding Kinderyoga docent afgerond bij Dolfijn Wellness. Sinds 2012 geeft ze Hatha yoga lessen aan volwassenen, tieners, senioren en kinderen. Ze werkt samen met Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness; Esther geeft inmiddels zelf deze ERKENDE OPLEIDING Kinderyoga DOCENT in Enkhuizen. Daarnaast geeft ze ook de bijbehorende DEUGDEN 2-daagse waarin je leert om anderen weer in hun kracht te zetten.

Achtergrond

cuba-havana-yoga-retreat-estherOpgegroeid met yoga en bewustzijn, begon ze als begin twintiger al met yoga. Misschien niet zo verwonderlijk met een yoga docente als moeder.

Wat betekent Yoga voor Esther

Yoga betekent voor Esther innerlijke vrijheid, rust en vitaliteit; thuiskomen in je eigen lichaam. De Oosterse wijsheden en filosofieën die de verdieping in de yoga brengen, maken onmiskenbaar deel uit van haar lessen.

Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireer ik anderen in hun zoektocht naar liefde, heling en geluk.

Andere activiteiten

Behalve moeder van twee prachtige dochters, is Esther ook een wereld reizigster. Zo heeft ze vijf zomers op de stranden van St. Tropez (Frankrijk) gewerkt. Terwijl ze s’winters in de wintersportgebieden van Frankrijk en Zwitserland werkte. Vervolgens heeft ze een jaar in Engeland doorgebracht. Alsmede een aantal winters in de Dominicaanse Republiek, het eiland naast Cuba. Momenteel woont ze in Enkhuizen waar ze naast haar yogalessen ook YOGA VAKANTIES organiseert naar CUBA; het land van de vader van haar dochter. Zie: Yoga Vakanties naar Cuba    

Geïnteresseerd in yoga? Of als je vragen hebt, neem dan contact met Esther op: