Over Esther

VYN-logoEsther is gediplomeerd Hatha yoga docente en heeft de 4-jarige HBO beroepsopleiding Yoga Aacademie Nederland afgerond. Ze is lid van de Vereniging voor Yoga Docenten Nederland. Vandaar dat ze jarenlange ervaring heeft met het geven van Hatha yoga lessen aan volwassenen, tieners en kinderen.

 

Achtergrond

cuba-havana-yoga-retreat-estherOpgegroeid met yoga en bewustzijn, begon ze als begin twintiger al met yoga. Misschien niet zo verwonderlijk met een yoga docente als moeder.

 

Wat betekent Yoga voor Esther

Yoga betekent voor Esther innerlijke vrijheid, rust en vitaliteit; thuiskomen in je eigen lichaam. De Oosterse wijsheden en filosofieën die de verdieping in de yoga brengen, maken onmiskenbaar deel uit van haar lessen.

Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireer ik anderen in hun zoektocht naar liefde, heling en geluk.

 

Andere activiteiten

cuba-havana-yoga-retreat-estherBehalve moeder van 2 prachtige dochters, is Esther ook een wereld reizigster. Zo heeft ze meerdere zomers op de stranden van St. Tropez (Frankrijk) gewerkt. Terwijl ze s’winters in de wintersportgebieden van Frankrijk en Zwitserland stond. Vervolgens heeft ze een jaar in Engeland doorgebracht. Alsmede een aantal winters in de Dominicaanse Republiek, het eiland naast Cuba. Momenteel woont ze in Amsterdam waar ze naast haar yogalessen als interieurontwerpster & Styliste werkt (Esfera-styling.nl), mozaïeken maakt (Waveartmozaiek.nl). Ook organiseert ze Yoga Vakanties naar Cuba.

Geïnteresseerd in yoga? Of als je vragen hebt, neem dan contact met Esther op: