Over Yoga Essence

Posted on

Mijn naam is Esther Muizelaar (1973) en ik geef kinderyoga, tiener/jongeren Yoga, Hatha Yoga lessen voor volwassenen, Bedrijfsyoga, Golf yoga,  privé yoga lessen en organiseer yoga retreats in Cuba.

Wat betekend Yoga voor Esther?

Yoga geeft mij zelf innerlijke vrijheid & – rust en vitaliteit en daar gaat het over bij Yoga Essence. Het voelt als thuiskomen in mijn eigen lichaam. De oosterse wijsheden en filosofieën brengen verdieping in de Yoga, dit geef ik graag door tijdens mijn Yoga lessen.

Opgegroeid met een moeder als Yoga-docente & natuurgeneeskundige,  is bewust ZIJN & bewust LEVEN mij met de paplepel ingegoten.  Vanaf mijn twintigste heb ik Yogalessen gevolgd bij verschillende Yoga leraren over de hele wereld.

Over-ons-stenen

Yoga Missie

Met mijn lessen helpt ik mijn cursisten in hun eigen kracht te komen. Zelf ben ik een constante leerling van het mysterie van het leven. Wat ik op mijn pad heb geleert, deel ik graag met anderen. Dit om hen te inspireren en hen te motiveren om een gelukkig en vervuld leven te leiden.

Zelf ben ik erg enthousiast over het gebruik van Deugden yoga in mijn yoga lessen. Dit maakt dat mijn cursisten liefdevoller, gelukkiger en krachtiger in het leven doen staan. Met Deugden yoga gebruik je voor elke yoga les een ander thema, thema’s zoals bijvoorbeeld vreugde, liefde, onthechting en zelfvertrouwen.

Doordat je in een les de deugd gebruikt en hiermee verschillende yoga technieken uitvoert, wordt je bewust word van de deugd, beleef je deze ook en kan je deze integreren in je dagelijks leven. Voor meer informatie over deugden kan je kijken op www.deugdenproject.nl .

Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireer ik anderen in hun zoektocht naar liefde, heling en geluk.

Over-ons-Mandelazand

Nadat ik vele jaren over de wereld heb gezworven, in verschillende landen binnen én buiten Europa heb gewoond, ben ik sinds kort weer terug in Amsterdam gekomen.

Opleiding

Ik ben gediplomeerd Hatha Yoga docente aan de 4-jarige erkende opleiding Yoga Docenten Opleiding (Yoga Academie Nederland) in Amsterdam. De opleiding Kinder- & Tiener Yoga Docenten Opleiding heb ik met succes afgerond bij Dolfijn Wellness (Patty Jongemaets) in Amsterdam. Uiteraard blijf ik heel nieuwsgierig en me verdiepen naar alle ontwikkelingen rondom de Yoga wereld.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yoga Docenten Nederland. Wil je meer weten over ons? Neem dan contact met ons op.

Verder werk ik als Interieurontwerper & styliste, zie: esfera-styling.nl en maak ik mozaïeken waveartmozaiek.nl .

Geïnteresseerd of op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen? Ga naar de Contact pagina!